1.jpg
Caută

Suntem pregătiți pentru toate scenariile de începere a noului an școlar

Brașov trebuie să fie

. În acest sens am propus consiliului local alocarea de fonduri pentru achiziția de dispozitive electronice pentru elevi și profesori.

Indiferent de scenariul care se va aplica unităților de învățământ din Brașov, administrația locală, copiii și cadrele didactice vom fi pregătiți pentru începerea noului an școlar la 14 septembrie.

Am asigurat, prin acest proiect de hotărâre, sume necesare pentru măsurile care trebuie luate la nivelul școlilor, cele care se referă la dezinfectanți, măști de protecție sau alte asemenea materiale care sunt pe acest necesar la toate școlile din municipiul Brașov - discutăm aici și de grădinițe. De asemenea, am propus o sumă care să asigure achiziția, într-o anumită eventualitate, de către Municipalitate, pentru toate școlile din municipiul Brașov, fie că ne referim aici la tablete pentru elevi, fie că discutăm de laptop-uri pentru profesori sau table inteligente. Am discutat cu conducerea Inspectoratului Școlar Județean și, împreună, au ajuns la concluzia că este necesară achiziționarea acestor mijloace electronice pentru ca anul școlar să poată începe în cele mai bune condiții și în cazul în care cursurile se vor ține online.


Proiectul pe care l-am propus astăzi a fost aprobat de consiliul local cu unanimitate de voturi.

20 afișare
A-crowd-of-people-by-Bill-Dickinson-Crea

George Scripcaru - Primarul Brasovului

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

©2020 George Scripcaru