1.jpg
Caută

Lot olimpic de scrimă la Corona Brasov, teren de rugby si investiții în infrastructura sportivă

După discuțiile avute cu Mihai Covaliu, președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache, președintele Federației de Rugby si Ionuț Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, avem concluzii bune pentru sportul brasovean.


Am stabilit ca sportivii din lotul național de scrimă al României să fie legitimați la clubul Corona din Brasov. Aici îsi vor face antrenamentele pentru competițiile olimpice internaționale la care vor participa. Brasoveanul Mihai Covaliu, campion olimpic la scrimă si actual presedinte al CSOR este bucuros că orasul său natal va avea un rol atât de important în evoluția acestui sport în România.


De asemenea, am stabilit de principiu cu Alin Petrache, președintele Federației de Rugby să identificăm soluții pentru a administra terenul de rugby din cartierul Triaj, aflat astăzi în proprietatea CFR. Acesta va fi modernizat si repus în circuitul sportiv local.


Împreună cu Ionuț Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, am identificat modalități prin care Primăria Brasov să administreze bazele sportive din oras. În acest fel vom putea derula investiții si vom putea aduce acastă infrastructură sportivă la standarde moderne.


533 afișare
A-crowd-of-people-by-Bill-Dickinson-Crea

George Scripcaru - Primarul Brasovului

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

©2020 George Scripcaru