agrement

Zona de sub Tâmpa, amenajată pentru activități de agrement (în derulare)

Se amenajează platforma (fostul carosabil, n.n.) se creează noi alveole în care se vor planta arbuști și arbori, și care au și rolul de a reduce viteza mașinilor care vor tranzita ocazional zona. Vor acea acces doar mașinile care fac aprovizionarea restaurantelor, mașinile de intervenție și ale riveranilor.

Ceea ce urmează să se desfășoare în această zonă sub Tâmpa se rezumă la împărțirea fostului carosabil și a fostului trotuar pe mai multe funcțiuni, respectiv promenadă, zonă pentru mese de șah, locuri de practicarea sporturilor fizice, locuri de joacă pentru copii, dar și zonă pentru copiii cu role sau biciclete și diverse alte activități, care nu vor genera modificări structurale pe acest amplasament.

Accesul mașinilor va rămâne ocazional, pentru situații de urgență și pentru aprovizionare. Tocmai aceasta a fost și ideea, de a amenaja această zonă cu mobilier urban, mai ales că nu toți cetățenii au înțeles că accesul mașinilor nu mai este permis de când această decizie a fost luată în comisiile reunite de Circulație și Amenajarea teritoriului și urbanism.

Această zonă este una care se pretează foarte bine la activități de timp liber.

A-crowd-of-people-by-Bill-Dickinson-Crea

George Scripcaru - Primarul Brasovului

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

©2020 George Scripcaru