agrement

Patinoarul Olimpic Brasov a revitalizat hocheiul brasovean si sportul în general (realizat)

Patinoarul Olimpic Brasov este una dintre cele mai mari investitii făcute în orasul nostru. Patinoarul Olimpic Brasov cu o capacitate de 1600 locuri pe scaune şi alte 400 de locuri în picioare, capacitatea totală fiind de peste 2000 de locuri;

Patinoarul Olimpic din Brasov este omologat pentru competitii internationale pe gheata. Patinoarul Olimpic de la Brasov este cel mai mare si mai modern patinoar artificial acoperit din Romania.
Patinoarul are 1.600 de locuri, instalatiile tehnice si vestiarele fiind utilate la cel mai inalt nivel al tehnicii actuale din domeniu.
Investitia a fost de peste 10 milioane de euro, fiind suportata atat din bugetul municipiului Brasov, cat si din fonduri venite de la Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Datorita instalatiilor de care dispune, patinoarul va putea fi deschis pe tot parcursul unui an calendaristic, in lunile iunie si iulie ale fiecarui an fiind programate inspectiile tehnice. Patinoarul are o instalatie de climatizare care permite ca temperatura din sectoarele spectatorilor sa fie constant la 16 grade, in timp ce pe gheata, la nivelul capului, temperatura va fi de 11 grade Celsius. De asemenea, patinoarul are in dotare un performant sistem de supraveghere, cu 37 de camere si 90 de senzori care inregistreaza orice problema tehnica sau de alta natura.

A-crowd-of-people-by-Bill-Dickinson-Crea

George Scripcaru - Primarul Brasovului

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

©2020 George Scripcaru