agrement

Mountain-biking în Masivul Postăvarul. Primul din cele trei trasee este finalizat (în derulare)

Acest proiect prevede amenajarea a trei trasee în masivul Postăvarul, care sunt amenajate între liziera pădurii și instalațiile de producere a zăpezii artificiale iar bikerii vor putea coborî din Postăvarul până în Brașov

Brașovul este deja unul din locurile de referință ale României în materie de mountainbiking. Două dintre trasee sunt de nivel mediu, iar unul este pentru practicanții cu experiență a acestui sport. Traseele care merg de-a lungul pârtiei sunt amenajate la liziera păduri, în spatele instalațiilor de zăpadă artificială.

Astfel, iubitorii acestui sport au la dispoziție 6 trasee de mountainbike, cu diferite nivele de dificultate, ce însumează aproximativ 20 de kilometri lungime. În acest fel, dacă iarna Poiana este cea mai bună stațiune de schi din România, vara, sperăm, să devină cea mai bună destinație pentru cei care iubesc coborârile cu bicicleta, în natură. După ce am introdus transportul bicicletelor cu autobuzele RAT în Poiana Brașov, de anul viitor trebuie să ne gândim la transportul acestora până în Postăvarul, astfel că trebuie să prevedem soluții pentru ca sistemele de transport pe cablu, pe parcursul verii, să fie prevăzute cu suporturi pentru biciclete" - George Scripcaru, primarul Brasovului.

A-crowd-of-people-by-Bill-Dickinson-Crea

George Scripcaru - Primarul Brasovului

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

©2020 George Scripcaru