agrement

Bazinul Olimpic, al doilea din țară ca dotări, găzduieste competiții de anvergură (realizat)

Odată cu construirea Sălii Polivalente, Brașovul va putea deveni principala destinație pentru organizarea de competiții pentru majoritatea sporturilor olimpice. Acesta este și unul dintre obiectivele noastre pentru următorii ani, mai ales că putem asigura tot ceea ce este necesar pentru astfel de evenimente.

Aflat lângă Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibaşi„, bazinul Olimpic de înot este o clădire pe trei niveluri şi îndeplineşte toate condiţiile pentru desfăşurarea competiţiilor sportive interne şi internaţionale.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni olimpice 50x25x2 metri, 10 culoare şi 658 de locuri în tribune. Al doilea bazin pentru iniţiere şi încălzire are dimensiuni de 14x7x1,2 m. La subsolul Bazinului Olimpic de înot se află vestiare, duşuri, saune, jacuzzi, sală pentru masaj şi spaţii tehnice. La parter se află vestiarele pentru public, zone de direcţionare şi informare, duşuri, grupuri sanitare, recepţie, punct de vânzare răcoritoare şi bazinul de încălzire şi iniţiere. La etaj a fost amenajată o sală de forţă şi fitness, vestiare, grupuri sanitare, o sală de mese, una de metodică, una de conferinţe, zone pentru mass-media şi VIP.

Valoarea investiţiei a fost de 29,7 milioane de lei fără TVA, din care, Compania Naţională de Investiţii a contribuit cu 70% şi cofinanţare municipiul Braşov 30%.
Bazinul Olimpic Brasov
Bazinul Olimpic Brasov
George Scripcaru primarul Brasovului - infrastructura
2/4

A-crowd-of-people-by-Bill-Dickinson-Crea

George Scripcaru - Primarul Brasovului

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

©2020 George Scripcaru