cultura

Modern, Astra, Popular: cele trei foste cinematografe ale orasului au fost reabilitate complet (realizat)

Fostele cinematografe ale Brașovului vor fi repuse în funcțiune, sub forma unor săli multiculturale. La Popular Aici va funcționa o sală de spectacole cu capacitate de 175 de persoane maxim, o sală de dans, ci vestiare în subsol.

Prin reabilitarea Cinema Modern și transformarea sa într-un centru multifuncțional ne-am dorit să reăm un hub counitar atractiv pentru copii și tineri. Astfel, pe lângă un cinematograf cu două săli moderne de proiecție, acesta oferă și spațiu pentru diferite activități educative sau recreative.

Este un proiect foarte important pentru Brașov și suntem mândri că am reușit să transformăm un spațiu neutilizat atâția ani într-un centru cultural modern dedicat copiilor. Suntem în discuții avansate cu cei de la Clubul Economic German, care ne-au propus implementarea în locație a proiectului «Minitehnicus».

Ne propunem ca aici să funcționeze cercuri de pregătire în domenii tehnice pentru copiii care au anumite aptitudini, astfel încât să îmbinăm utilul cu plăcutul. Acesta este al treilea cinematograf pe care reușim să îl readucem la viață, după Patria și Astra, iar în curând vom da în folosință și Popularul.

A-crowd-of-people-by-Bill-Dickinson-Crea

George Scripcaru - Primarul Brasovului

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

©2020 George Scripcaru