1.jpg

Brasov - oras din poveste

Am aprins împreună mii de luminițe, în prima zi a lunii decembrie, împodobind centrul istoric al orașului.

Image-empty-state.png

turism

Cerbul de Aur, a fost reluat în orasul de la poalele Tâmpei

Brasovul este co-organizator al Festivalului. Cu fiecare ediție, se pun în desfăsurare resurse importante pentru oras.

Image-empty-state.png

turism

Parada Junilor, un eveniment de tradiție. An de an zeci de mii de turisti iau parte la acest eveniment.

În prima duminică după Pasti, străzile Brasovului prind viață. Zeci de cai si Juni îmbrăcați în costume tradiționale sunt admirați si aplaudați de sute de mii de oameni.

Image-empty-state.png

turism

Grădina Zoologică din Brasov, o atracție pentru întreaga regiune

Grădina a fost reconfigurată în întregime şi are multe clădiri cu totul noi. Adăpostul pentru lei şi tigri permite publicului să observe animalele atât afară, cât şi în interiorul clădirii, prin intemediul unor geamuri securizate. „Casa cu ocol” este construită în specificul arhitecturii rurale din zona Rucăr-Bran, foarte asemănătoare cu o gospodărie ţărănească.

Image-empty-state.png

turism

Bowling, biliard, jocuri electronice si pantă de cățărare, în noul centru de agrement din Poiană

Centrul de agrement are o suprafaţă totală de 4.748,21 mp. Există un club de bowling de 180 de persoane, piste profesioniste de bowling, mese de biliard, piste de minibowling, jocuri electrice şi electronice, sală de căţărare: pereţi de căţărare, sală multifuncţională 246 de persoane, spaţiu expoziţie.

Image-empty-state.png

turism

În Poiana Braşov a fost înființat un Centrul naţional de informare şi promovare turistică

Pentru că este una dintre cele mai căutate destinații turistice din România, Poiana Brasov avea nevoie de un centru de informare turistică. Acest obiectiv a fost îndeplinit, prin construcția efectivă a clării si realizarea de materiale de promovare îi informare, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

Image-empty-state.png

turism

Brasov, centrul turismului românesc, promovat la nivel național pe fonduri europene

Au fost promovate: monumentele de arhitectură, de artă şi memoriale din Braşov, Sărbătoarea Junilor, Masivul Postăvarul. Proiectul a urmărit creşterea numărului de turişti, pecum şi extinderea sezonului turistic în Brasov

Image-empty-state.png

turism

Cea mai mare campanie de promovare a Brașovului la nivel internațional

Jurnalistul Charlie Ottley, celebru pentru documentarul în cinci serii „Wild Carpathia“, a realizat patru clipuri de prezentare ale Brașovulu. Acestea vor rula timp de trei luni pe BBC si au drept scop atragerea turistilor straini în orasul nostru.

Image-empty-state.png

turism

Mountain-biking în Masivul Postăvarul. Primul din cele trei trasee este finalizat

Acest proiect prevede amenajarea a trei trasee în masivul Postăvarul, care sunt amenajate între liziera pădurii și instalațiile de producere a zăpezii artificiale iar bikerii vor putea coborî din Postăvarul până în Brașov

Image-empty-state.png

turism

Panouri electronice stradale (totem digital) în spații publice

Pentru a transmite cetăţenilor municipiului şi turiştilor cât mai multe informaţii utile, de interes, inclusiv asupra evenimentelor care se desfășoară în Municipiul Braşov, prin mesaje prezente, clare şi de impact, vizibile de la distantă, a fost necesară instalarea unor panouri electronice stradale, de tip outdoor, în spatii publice, intens circulate.

Image-empty-state.png

turism

Călătorie virtuală prin obiectivele turistice din Brașovul istoric

Înainte de a vizita Brașovul, turiștii pot face un tur virtual prin Brașovul istoric, pot vizualiza fotografii si informatii, pentru a-si stabili itinerarul si obiectivele de vizitat.
Prin proiect a fost dezvoltat portalul turistic „e-Turist în Brașovul istoric”, ca mijloc de promovare a produsului turistic cultural „Brașovul istoric”, cu modalități de accesare via web și infochioșc.

Image-empty-state.png

turism

A-crowd-of-people-by-Bill-Dickinson-Crea

George Scripcaru - Primarul Brasovului

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

©2020 George Scripcaru