parc rulmentul.jpg

Cel mai mare parc din Transilvania pe platforma industrială Rulmentul  

Transformarea fostei întreprinderi Rulmentul într-o zonă verde de aproape 20 de hectare, cu funcțiuni de agrement, educative și sportive, astfel încât Rulmentul va deveni cel mai mare parc al Brașovului, având peste 31 de hectare. 

george scripcaru.JPG

Proiectul este deja în implementare, fiind finanțat din fonduri europene. La Gara CFR Brașov va exista un terminal modern pentru transportul public, cu 7 peroane acoperite și o parcare pentru autoturismele persoanelor cu dizabilități.

Sala Polivalentă a intrat în linie dreaptă. A fost inclusă pe lista CNI

Construirea Sălii Polivalente a fost inclusă în lista proiectelor pe care Compania Națională de Investiții le poate finanța. Primăria Brașov a eliberat autorizația de construire pentru aceste obiectiv, a recepționat proiectul tehnic pentru edificarea construcției, deci se va putea lansa licitația de lucrări.

Centre medicale de permanență în clădirile fostelor puncte termice din cartiere 

Clădirile centralelor de cartier ale fostului sistem termic centralizat vor fi transformate în centre medicale de permanență, pentru a reduce presiunea de pe unitatea de primiri Urgențe a spitalului Județean. Acest proiect va fi realizat în parteneriat cu SMURD.

q23.jpg

Proiectul își propune amenajarea unor benzi dedicate exclusiv transportului în comun pe trei trasee în lungime de 16,26 km.  Dorim creșterea vitezei de vehiculelor de transport public și reducerea timpului petrecut în trafic.

q22.jpg

Artera verde va avea o lungime de 25 de km și va uni  centrul orașului, Universitatea, gara, autogara, zonele mari comerciale și industriale/de business și zonele din apropierea ariilor rezidențiale. Proiectul a fost deja propus UE pentru finanțare.

10 km de pârtii noi și un nou acces dinspre Cheile Râșnoavei

Proiectul de extindere a domeniului schiabil din Poiana Brașov pe o suprafață de 30 de hectare va fi implementat începând cu acest an, după ce o firmă din Austria a efectuat un studiu preliminar în ceea ce privește această investiție.

În Avantgarden, extindem scoala nr.14, îi construim sală de sport si un parc de 13.000 mp

Pe strada Agricultorilor vom face o Extindere a scolii generale nr.4. si vom construi o sală de sport la standards moderne. De asemenea, pentru locuitorii din Avantgarden vom înființa acolo o grădiniță si vvom amenaja un parc de 13.000 mp.

Noul spital al Brasovului va fi regional. Proiectul progresează

Proiectul spitalului regional de la Brasov avansează. A fost publicat în Monitorul Oficial ordinul Ministrului Sănătății prin care se stabileste că noul spital va fi unul regional. Covasna si Harghita vor fi arondate spitalului brasovean. De acum începe pregătirea documentației tehnice.

Stații de încărcare și parcări GRATIS pentru deținătorii de mașini electrice

Brașov trece la pasul următor și se pregătește intens pentru trecerea la energia verde. S-a trecut la construirea infrastructurii pentru venirea masivă în oraș a automobilelor electrice. Se vor construi stații electrice de încărcare GRATUITE și locuri de parcare speciale care vor fi marcate corespunzător. 

Complex educațional si parc la fostul depou de tramvaie în Tractorul

Un complex educațional, ce include o cresa si o gradiniță, vor fi construite în cartierul Tractorul pe amplasamentul fostului depou de tramvaie. Pe jumătate din teren se va amenaja un parc pentru întreg cartierul.

A-crowd-of-people-by-Bill-Dickinson-Crea

George Scripcaru - Primarul Brasovului

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

©2020 George Scripcaru